sitemap
onze prijzen | offerte | vakgebieden | vertaalgeheugens | testimonials | vertalen is een vak | Algemene voorwaarden
Standby


Testimonials

FC Twente
Landskampioen 2010

Op de kwaliteit van de vertalingen is natuurlijk niets aan te merken. Als we een keer een vraag hebben, wordt er met ons meegedacht. Ook qua leversnelheid blijft er niets te wensen over. Wij zijn blij dat dit bureau bij ons om de hoek zit. Het is fijn om af en toe eens iets live door te kunnen spreken met de mensen achter Standby. Wij ervaren dit bedrijf als een fijne betrouwbare leverancier.

Universiteit Twente, Enschede
Onze samenwerking met Standby vertaalbureau B.V. bevalt goed. De prijs en de kwaliteit van de vertalingen , de snelle levertijd is voor ons een reden om Standby aan te bevelen.

Koninklijke Ten Cate, Almelo

Multinational in textieltechnologie 
Het persoonlijke contact is erg plezierig en er wordt goed en accuraat gewerkt. Standby vertaalbureau B.V. is voor ons een zeer betrouwbare leverancier. Afspraak is afspraak en levertijden worden altijd nagekomen.

Uniq Nederland Losser B.V. (Johma), Losser
Producent van salades en sandwiches
Wij werken al jaren met Standby vertaalbureau B.V. Wij vinden het een betrouwbaar bureau waar we een goed onderling contact mee hebben. Standby is accuraat, levert kwalitatief goede vertalingen en hanteert korte levertijden.

X-flow, Enschede
Wereldleider in de membraantechnologie
Onze afdeling Sales en Marketing en onze juristen maken gebruik van Standby vertaalbureau B.V. Wij ervaren dit bureau als snel en flexibel. De kwaliteit van de vertalingen is goed. Het bureau doet wat het belooft. Het levert snel en volgens afspraak. Voor ons is het belangrijkste criterium ‘kwaliteit’. Wij hebben het gevoel in goede handen te zijn.

Komterzake, Hengelo
Communicatie, reclame, internet
Wij ervaren het contact met Standby vertaalbureau als prettig. Het bureau kan snel schakelen. Net als wij doet dit bureau een stapje extra. Het denkt mee in de prijs en als er in de brontekst van onze opdrachtgevers iets niet klopt, wordt dat aangegeven. Nadat onze referenties enthousiast zijn geworden over de kwaliteit van de vertalingen , vertrouwen wij ook blind op de kwaliteit en kennis. Op basis van het werk dat wij tot nu toe aan Standby hebben toevertrouwd, blijkt dat het werk voor 100% betrouwbaar is. Er is altijd een stuk feedback. De levertijden worden in overleg vastgesteld. Je weet allebei waar je aan toe bent. Wij werken graag samen met bedrijven uit de regio en daarom is een vertaalbureau ‘om de hoek’ belangrijk voor ons. We hebben ooit eerder met een ander bureau gewerkt maar omdat we prettig samenwerken met Standby hoeven wij geen ander bureau meer. Met een gerust hart stuur ik anderen door naar Standby. En dat doe ik niet zomaar.

Twence Afvalverwerking BV, Hengelo
Wij werken al sinds 2001 samen met Standby vertaalbureau. Het contact verloopt altijd gemakkelijk. De kwaliteit van de vertalingen is gewoon goed. Er wordt met gekwalificeerde mensen gewerkt. Qua betrouwbaarheid zit het bureau ook prima in elkaar. Ik kan er altijd op vertrouwen dat het werk goed wordt afgeleverd. Ook spoedklussen komen op tijd binnen. En als we eens niet helemaal tevreden zijn, dan blijven we in gesprek totdat we tot een oplossing komen. Hiermee krijg je echt het gevoel in goede handen te zijn. Standby vertaalbureau kort omschreven? Uitstekend serviceverlenend vertaalbureau.

Gerechtsdeurwaarderspraktijk Vanhommerig, Enschede
Voor ons is Standby vertaalbureau een bureau dat het goed voor elkaar heeft. Standby werkt correct en afspraken worden altijd nageleefd. De prijs/kwaliteitsverhouding is concurrerend en je krijgt meteen een opgave van de kosten als je daarom vraagt. Dat duurt bij de meeste vertaalbureaus een aantal dagen.

TNO Quality Services, Enschede
Beoordelaars van kwaliteit
Wij werken al een aantal jaar samen met Standby vertaalbureau. Het onderlinge contact verloopt heel gemakkelijk. Alles gaat soepel. Je verstuurt een mailtje en je krijgt daar snel antwoord op. De vertalingen zien er netjes uit. Levertijden worden nagekomen. Alles gaat volgens planning. Of Standby nu in de buurt zit of niet, dat is helemaal niet interessant voor ons. Alles gaat via de mail en telefoon. We hebben wel een een ‘klacht’ gehad maar met een belletje was dat zo opgelost. Wij vinden Standby een uitstekend bureau.

Een Woningstichting in Almelo
Standby vertaalbureau? Professsionele snelle dienstverlening. Het contact is heel goed, kort door de bocht, snel en efficient. We hebben nog nooit berichten ontvangen over dat de vertalingen niet begrepen zouden zijn. We kijken ze zelf niet na. Wij vinden Standby als leverancier erg betrouwbaar. Met name het vertrouwen van Standby in ons als klant. Wij betalen na ontvangst factuur. De levertijden zijn goed en snel. Wij werken het liefst met een bureau om de hoek. Liever een Twentenaar dus. Lekker veilig. Geeft me een prettig gevoel. 

Oranka Vruchtensappen, Borne
De fruitigste totaaloplossing
Het contact met Standby vertaalbureau vinden wij goed. Er wordt snel op onze mail gereageerd. Het vertaalbureau op de hoek is erg belangrijk voor ons. Je kunt elkaar dan eventueel bezoeken als dat eens nodig mocht zijn. Wij vinden dit bureau betrouwbaar en snel

Borger en Burghouts milieu-advies BV, Enschede
Project- en adviesbureau
Wij werken graag met Standby vertaalbureau. Het contact is prettig. De communicatielijnen zijn zeer kort. Eigenlijk hebben wij nog nooit reacties gehad van onze klanten dat er iets niet goed zou zijn met de vertaling. Afspraken worden steeds nagekomen. Er wordt doorgenomen wat er vertaald moet worden en aan de hand daarvan wordt een levertijd afgesproken. Die tijd wordt altijd nagekomen. Ook als het snel moet, omdat een klant haast heeft. Snelheid en kwaliteit zijn voor ons de belangrijkste drijfveren om Standby in te schakelen. Het voelt goed. Als iemand mij een goed vertaalbureau zou vragen, zou ik Standby aanbevelen. Het voelt betrouwbaar en de samenwerking is prettig. 

Een utiliteitsbouwer in Enschede
Onderdeel van Koninklijke Volker Wessels Stevin.
Wij hebben een goed onderling contact met Standby vertaalbureau B.V. Wij worden prettig te woord gestaan. Afspraken worden altijd nagekomen. Onze vertalingen moeten altijd snel klaar zijn en daar kunnen we bij Standby gewoon op vertrouwen

Plasticon Europe B.V. Oldenzaal
Internationaal leider in producten voor vloeistofbehandeling
Standby vertaalbureau B.V. is voor ons een betrouwbaar bedrijf. Standby levert snel goede kwaliteitsvertalingen. Zelfs wanneer je op rare tijden belt, komt alles goed. Alles is heel snel duidelijk.

ABC Travel Reisbureau, Oldenzaal
Wij hebben goede ervaringen met Standby vertaalbureau B.V. Opdrachten worden altijd op tijd geleverd. 

Raedthuys Groep, Enschede
Duurzame energie
Wij werken nu een paar jaar met Standby vertaalbureau B.V. Wat betreft de levertijden wordt er gewoon goed gewerkt. Er is weinig nodig om een opdracht goed gedaan te krijgen. Er wordt goed begrepen hoe we het willen hebben. Ook de kwaliteit is uitstekend. Als leverancier vinden wij Standby gewoon erg betrouwbaar. Bij de allereerste opdracht had de projectmanager zelfs helemaal uit zichzelf een welkomstwoord in het Grieks vertaald voor een presentatie die wij zouden gaan houden. Dit werd enorm gewaardeerd door onze buitenlandse gasten. Afgesproken levertijden worden altijd nagekomen, ook als er haast bij is. Voor ons is het werken met een kleine organisatie belangrijk maar ook willen wij gewoon een bureau om de hoek. Ik zou Standby aanbevelen bij collega-ondernemers. Ik denk dat ik iedereen een plezier kan doen door dit bureau te adviseren.

Holscher Terbraak Willems
Notarissen
Wij laten al een jaar of tien onze vertalingen maken door Standby vertaalbureau B.V. Het onderlinge contact verloopt heel persoonlijk. Wij hebben altijd het idee dat we elkaar net nog hebben gesproken. Wij ervaren de samenwerking als prettig. Opdrachten worden correct afgewikkeld. De kwaliteit van de vertalingen is gewoon goed. Nog nooit hebben we hier van onze klanten commentaar op gehad. Afspraken worden altijd nagekomen en ook de levertijd wordt altijd gehaald. En wat de kosten betreft, die vallen mij eigenlijk wel mee. 

Vision Makers, Enschede
Communicatie en reclame
Wij werken sinds een paar jaar met Standby vertaalbureau B.V. Eerst hadden we een groot bureau in het westen maar dat liep niet goed. Bij Standby worden de afspraken goed nagekomen. Daarom switchen we ook niet meer.
Standby voelt als een verlengstuk van ons bedrijf. Alles loopt gewoon lekker. En als er eens wat is, wordt dat meteen doorgesproken. Wij ervaren Standby als goed, betrouwbaar en prettig in de samenwerking. 

Wiechers Notariskantoor, Enschede

Notarissen
Toen ons eigen bureau recent niet bereikbaar was, zijn we op zoek gegaan naar een goede vervanger. En eigenlijk zijn we blij dat we dat gedaan hebben. Het onderlinge contact vinden we fijn en ook de after-sales-service van Standby vertaalbureau B.V. is gewoon erg goed. De kwaliteit van de vertalingen is gewoon netjes. Iets anders kan ik er niet van maken. Ook de levertijden … prima gewoon. Ik ben heel blij dat alles zo snel klaar kan zijn. 

Nijrees, Almelo

Personeelsmanagement
Wij werken met Standby vertaalbureau B.V. omdat ze snel kunnen leveren. Dat kan niet iedereen in die branche. Wij werken alleen met Standby en bevelen dit bureau ook bij collega’s aan omdat het snel en betrouwbaar werk levert.

United Springs, Hengelo
Veren en veergerelateerde produkten 
Wij werken al jaren samen met Standby vertaalbureau B.V. Het onderlinge contact ervaren wij als zeer positief. Dat komt omdat wij vaak op heel korte termijn vertalingen nodig hebben. Vaak lees ik de vertaling door en dan denk ik: zo, dat is een knap staaltje vertaalwerk! Ik zou Standby aanbevelen bij collega-ondernemers, met name vanwege de flexibiliteit.  

Maxon Motor Benelux, Enschede
Precisieaandrijvingen en aandrijfsystemen
Wij werken al jaren met Standby vertaalbureau B.V. Alle opdrachten worden altijd op tijd geleverd. Tot nu toe hebben we nog nooit voor verrassingen gestaan. Voor grote klussen schakelen we Standby in omdat dit bureau snel, adequaat en betrouwbaar is. Op beurzen lopen er veel vertalers en bureaus te leuren met hun kaartjes maar wij zijn dik tevreden met Standby.

Dodeweerd Parkingsupplies VOF

Leverancier parkeerkaarten
Wij waren op zoek naar een bureau dat op heel korte termijn documenten voor ons kon vertalen. Drie vertaalbureaus gebeld maar alleen Standby vertaalbureau B.V. bleek dat te kunnen. Sindsdien hebben we meer opdrachten bij Standby uitgezet. Orders kunnen altijd op korte termijn klaar zijn. Wij ervaren Standby als leverancier voor 100% betrouwbaar en de
gehanteerde levertijden als uitstekend. Voor ons zijn de correctheid en snelheid van doorslaggevend belang. Standby voldoet aan deze eisen. Wij zijn zeer tevreden. 

Een machinebouwer in Haaksbergen
Wij werken al een jaar of 9 met Standby vertaalbureau B.V. Dit bureau vertaalt voor ons
documenten op het gebied van automatisering, engineering en werkvoorbereiding.
Wij ervaren het onderlinge contact met Standby als prettig. Als het nodig is, wordt er overlegd.
In het begin vonden wij de kwaliteit van de vertalingen niet geweldig. Het liep allemaal erg moeizaam. Maar toen de vertalers eenmaal persoonlijk bij ons op het bedrijf waren geweest en de werking van de machines helemaal uitgelegd hadden gekregen, werd het beter. Zo goed zelfs dat de vertalingen op dit moment nauwelijks nog hoeven te worden gecontroleerd. Wij zijn nu tevreden en vinden dat er bij Standby prettige mensen werken om mee samen te werken. Hoe de samenwerking nog beter kan worden? Gewoon scherp blijven ;-) 

Een uitzendbureau in Enschede

Wij werken nog niet zo heel lang met Standby vertaalbureau B.V. maar onze ervaring is dat er heel goed, heel snel en efficient wordt gewerkt. Vaak moeten wij echt druk zetten op de levertijd en toch … als je iets hebt opgestuurd en je krijgt het terug, is het ook echt klaar. Er hoeft niets meer aan veranderd te worden. Ik heb echt wel vertalingen van andere bureaus ingezien. Dat was dan letterlijk vertaald. Triest gewoon, daar kon geen mens wijs uit worden.
Dat is bij Standby echt wel anders. De levertijden van Standby zijn heel kort. Soms krijgen we de spullen nog sneller terug dan verwacht. Voor ons is het ook belangrijk dat ons vertaalbureau meedenkt. Bij ons laatste product was een slogan nodig. En ook die heeft Standby bedacht. Wij willen geen ander bureau meer. 

Een bureau in de zakelijke dienstverlening in Boekelo
Ik had al verschillende vertaalbureaus gebeld, maar niemand kon zo snel leveren als Standby vertaalbureau B.V. Het telefoongesprek verliep goed en werd professioneel afgehandeld. Het onderlinge contact was heel correct, snel en buitengewoon vriendelijk. Het geheel voelde betrouwbaar aan. In eerste instantie schrok ik best van de prijs maar deze woog uiteindelijk niet op tegen het gemak van het uitbesteden van een vertaling. Had ik dat maar eerder
geweten. Het had me heel veel grijze haren en kostbare uren gescheeld. Ofschoon ik in eerste instantie uit nood handelde en op heel korte termijn een vertaling nodig had, ga ik nu absoluut vaker met Standby in zee. Ik beveel Standby inmiddels aan bij collega-ondernemers. Hoewel ik eerst terugdeinsde toen ik de prijs hoorde en verder wilde gaan bellen, ben ik ontzettend blij dat Standby mij telefonisch al overtuigde van haar kwaliteiten. Normaal deed ik de vertalingen altijd zelf met de kans op pijnlijke vertalingen maar het voelt wel erg relaxed aan om je qua vertalingen in goede handen te voelen. 

BlueBear Data Solutions, Hengelo
Onze klanten maken op ons advies gebruik van Standby Vertaalbureau B. V. en vanwege de geleverde kwaliteit, de snelle service bevalt dat prima. 

Een producent van kant-en-klare maaltijden in Denekamp
Wij gebruiken Standby vertaalbureau B.V. al jaren voor juridische en algemene vertalingen, meestal spoedklussen, tot ieders grote tevredenheid. Wij bevelen Standby Vertaalbureau aan bij collega-ondernemers qua service, het prettige contact en de kwaliteit van de vertalingen zijn goed. 

Deurwaarder Incasso Bureau, Enschede

Opdrachten worden door Standby vertaalbureau B.V. adequaat, snel afgehandeld. Altijd binnen de termijn klaar. De kwaliteit van de (juridische) vertalingen zijn gewoon goed. Een zeer betrouwbaar bedrijf.

Een vleesvermarkter in Holten

Wij ervaren Standby als goed en snel. Daarom doen wij al 9 jaar zaken. Het belangrijkste criterium voor ons bij een vertaling is de levertijd en de kwaliteit en aan beide wordt zeer zeker voldaan.

ESS/ Keizers Sanitair , Losser
Sanitair & bouwmaterialen
Standby vertaalbureau B.V. schakelen wij doorgaans in voor alle vertalingen en zeer zekere de technische vertalingen. Het is belangrijk dat de vertaling goed is. Onze oosterburen zijn zeer punctueel en zullen erover vallen als er iets niet juist is. Daarom is het zo belangrijk dat het gewoon goed is. Daar kunnen wij op vertrouwen, al jarenlang.

Een notariskantoor in Enschede

Wij ervaren het onderlinge contact als erg prettig, de opdracht wordt snel en accuraat afgehandeld. Er is veel vertrouwen in Standby vertaalbureau B.V. Recentelijk hebben wij twee documenten aangeleverd om vertaald te worden echter wat bleek? Het eerst deel was identiek aan het eerst deel van het tweede document. Standby nam contact op om te zeggen dat het niet nodig was om dat twee keer te vertalen. Het feit dat daar op gelet wordt vind ik zeer prettig.

Hydrospex Cylab B.V. Hengelo
Leverancier van hydraulisch aangedreven projecten
Wij worden regelmatig gemaild door andere (vertaal)bureaus die hun diensten aanbieden en soms wordt er gekeken of het goedkoper is. Standby vertaalbureau B.V. is voor ons al zes jaar het goedkoopst met betrekking tot de prijs/kwaliteitverhouding. Het onderling contact loopt prima, gemakkelijk via de mail en/of telefoon en de levertijden zijn ook naar wens. Standby is vlot en betrouwbaar.

Impact Media
, Hengelo
Reclamebureau
Wij vonden Standby vertaalbureau B.V. via het internet en dat beviel uitstekend. Zeer betrouwbaar, snel en altijd op tijd hebben ons doen besluiten om alle vertalingen bij Standby onder te brengen. 

Een notariskantoor in Borne

Onze ervaringen met Standby vertaalbureau B.V. zijn goed. Heel klantvriendelijk, het onderlinge contact via mail en telefonisch. Kwalitatief goede vertalingen en snel.

Othmar Trading, Ootmarsum
Importeur van decoratieve seizoensartikelen
Wij zijn in heel actief in Europa  en doen dus in verschillende talen zaken. Daarom gebruiken wij Standby vertaalbureau B.V. Voor ons is de snelle levertijd en de kwaliteit belangrijk en Standby voldoet hieraan. Dat en de prettige contacten doen ons nog steeds voor Standby kiezen.

Proftech, Hengelo

Kwaliteits- en rendementsverbeteringen van productieomgevingen
Dankzij de positieve ervaringen van een collega-bedrijf hebben wij Standby vertaalbureau B.V. uitgeprobeerd en maken er dankbaar gebruik van de laatste 4 jaar. Vroeger gebruikten we nog wel eens een ander bedrijf maar nu niet meer. De communicatie is goed, snel en met een betrouwbaar resultaat.

Quote Components B.V., Oldenzaal
Business tot business markt voor personal technology producten
Wij hebben Standby vertaalbureau gevonden via het internet, 7 jaar geleden. Over het algemeen spreken wij over haastklussen die (technisch, juridisch of economische vertalingen) allen keurig volgens afspraak geleverd worden. Verder is er nog de toegevoegde waarde: suggesties zijn altijd mogelijk. Kleine veranderingen die wij aangeven worden doorgevoerd. Samengevat: kwaliteit en “de juiste taal".

Ropeblock B.V., Oldenzaal

Toeleverancier voor de lift- en kraanindustrie
Wij werken nu een paar jaar met Standby vertaalbureau B.V. De eerste keer hebben we meerdere aanbiedingen gekregen maar voor Standby gekozen omdat dat aansprak. Wij gaan voor een langdurige relatie en tot nu toe nog geen klachten gehad. De vertalingen in het Chinees zijn niet te controleren maar, zoals ik al zei, geen commentaar ontvangen. De snelheid, de betrouwbaarheid en het goede gevoel blijkt tot nu toe een goede keuze die wij van harte aanbevelen.

STODT, Almelo

Onderwijs en opleidingen
Trefwoorden met betrekking tot Standby vertaalbureau B.V .? Goed. Afspraken worden nagekomen en er wordt goed geprobeerd het onmogelijke te presteren. De levertijden zijn betrouwbaar en worden altijd gehaald. Daarom hebben wij het gevoel in goede handen te zijn.

Tutorial Opleidingen en Advies, Enschede
Leermiddelenontwikkeling
Kwaliteit is voor ons het belangrijkste criterium in de vertalingen en Standby vertaalbureau B.V. levert dat. Het onderlinge contact is vlot, alles wordt op tijd geleverd. Wat ook prettig is Standby is in de ”buurt”. Mocht er iets niet soepel lopen zou men zo met elkaar overleggen
.

Vos Bouwdivisie B.V., Oldenzaal

Ontwikkelende bouwonderneming
Wat voor ons belangrijk is, is de taalkennis die Standby vertaalbureau B.V. in huis heeft. Onze clientèle is wereldwijd en om dan terug te kunnen vallen op de geleverde kwaliteit gecombineerd met de gehanteerde prijs, geeft ons het gevoel om in goede handen te zijn. 

naar boven